Segueix-nos a les xarxes socials:

Taekwondo

Joel González sabrà a Mèxic si va directe als Jocs Olímpics

Aquest diumenge al vespre ha d'evitar, en el Gran Premi Final de Mèxic, que el seu immediat perseguidor, l'iranià Asbaghikhanghah, faci un millor paper

La prova de foc per ser als Jocs Olímpics de Río ha arribat per a Joel González, que aquest diumenge dia 6 a Ciutat de Mèxic sabrà si va directe a la cita de Brasil de l’any que ve o ha de ­gua­nyar-s’ho al gener en una repesca a Istanbul (Turquia). El competidor del Tae Sport de Vilafant depèn d’ell mateix per a classificar-s’hi directament i ser en els seus segons Jocs: aquest diumenge obtindran els bitllets els que, després dels combats, estiguin situats entre els sis primers del rànquing en -68 kg (pes ploma).

Actualment, Joel és sisè, en llocs de privilegi després d’haver anat sumant punts en Gran Premis, Opens i Mundial. Per tant, ha de mantenir o millorar el lloc i evitar que el seu immediat perseguidor faci un millor paper que ell a Mèxic, en el Gran Premi Final, on només prenen part els vuit millors de la taula -en el del 2014, va ser segon. El seu rival directe en la pugna per la sisena plaça és l’iranià Behnam Asbaghikhanghah, que té 46 punts ­menys i amb qui es podria trobar a semifinals -a quarts de final, és probable que Joel pugni amb el belga Jaouad Achab, tercer.

A partir de les 8 del vespre

Joel, medalla d’or als Jocs de Londres del 2012 en -58 kg (pes mosca), es troba a Mèxic des de la setmana passada, per habituar-se a la zona, en què ha aprofitat per a participar en el seminari d’alta competició The Top Leaders. A la prova final -en hora catalana, els combats seran diumenge entre les 8 del vespre i les 4 de la matinada-, Joel comptarà amb el suport dels seus pares, Pedro González i Marina Bonilla.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Prem per veure més contingut per a tu