Segueix-nos a les xarxes socials:

El Peralada confia guanyar el primer partit

El Peralada rep aquesta tarda la visita del Sabadell B, amb la missió d'aconseguir la primera victòria de la temporada. L'equip d'Arnau Sala arriba de dues derrotes consecutives i necessita sumar la victòria per agafar moral i sortir de la cua de la classificació. En l'última jornada, els altempordanesos van caure als últims minuts de partit al camp del Rubí (3-2).

L'entrenador Arnau Sala assegura que l'equip "té moltes ganes de guanyar el primer partit de la temporada" i que els resultats que ha tingut l'equip en les primeres setmanes de competició "són situacions que costen de pair". Trobar-se a baix a la classificació i sense encetar el caseller de victòries és preocupant però l'equip sap que ha d'arribar. Avui, tindrà el Sabadell B com a rival, un equip que "hi posa moltes ganes i té moltes individualitats. Els filials són rivals díficils". Els vallesans acumulen tres partits sense conèixer la derrota i més de 330 minuts sense encaixar un gol en contra.