Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

La Unió vol allargar la imbatibilitat i el Peralada cerca el primer triomf

Els figuerencs reben el colíder Gavà (diumenge, 16.30 h) mentre els peraladencs es desplacen al camp del Morell (dissabte, 16.45 h)

La Unió vol allargar la imbatibilitat i el Peralada cerca el primer triomfUEF

Després d'empatar el diumenge passat, el Figueres i el Peralada busquen allargar bones sensacions aquest cap de setmana a la jornada 5 de Tercera Divisió. Els unionistes, en zona de promoció d'ascens a Segona B i sense perdre cap partit, tornen a jugar a Vilatenim (diumenge, 16.30 h) davant el Gavà. Mentrestant, els peraladencs intentaran aconseguir la primera victòria -han sumat tres empats com a màxim- al camp d'un debutant, el Morell (dissabte, 16.45 h).

El Gavà ha començat la temporada a l´alça, a diferència de com va acabar l´anterior, salvat pels pèls del descens a Primera Catalana. Després d´empatar (1-1) contra el Vilafranca, els blaugrana són colíders, amb deu punts, igual que el Prat. Els jugadors del Baix Llobregat els entrena un vell conegut de l´afició del Figueres, Juanma Pons (1999-2001). Del curs passat, només han seguit tres jugadors i, com a novetats, destaquen Cazorla (Prat), Nico Kata (Santboià), Cervantes (Rubí) o Cristian del Moral (Palamós).

Per la seva part, el Morell ve d'empatar (1-1) a l'Estadi de Vilatenim i és quinzè amb quatre punts. Els tarragonins compten a les seves files amb el veterà davanter Marc Sellarès, que podria debutar en el duel davant els peraladencs.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Prem per veure més contingut per a tu