Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El Peralada frena el Prat en la seva estrena golejadora

Els verd-i-blancs, a qui se'ls resisteix el triomf, igualen (1-1) davant el Prat amb un gol d'Aleix Feixas

El Peralada frena el Prat en la seva estrena golejadoraLLUIS RIBERA

El Peralada va sumar el segon empat consecutiu, el diumenge, davant el colíder Prat (1-1). Els altempordanesos, a qui se´ls resisteix el triomf després de tres jornades, van poder però marcar el primer gol de la temporada contra un dels favorits a disputar la promoció d´ascens a Segona B. Malgrat les baixes per motius laborals de Moñino i per lesió de Jaume Duran, Molina, Kike Sánchez i Joan Pons, els peraladencs es van mostrar molt consistents tot i anar a remolc ben aviat.

Abans del minut 9, el Prat va inaugurar el marcador amb un bonic gol d´Ignacio Rosillo, que després d´escapolir-se per la banda esquerra es va col·locar per llançar la pilota, amb la seva dreta i des de fora de l´àrea, al pal llarg d´Ureña. Els verd-i-blancs van quedar un pèl tocats, tot i que un avís amb l´esquerre de Mate, que recuperava la titularitat, i una falta de Litus Sala al límit de l´àrea seria el preludi de l´1-1. Una combinació entre Sergi Garcia i Botxi seria culminada en el cor de l´àrea per Aleix Feixas (35´), que marcava el primer gol de la temporada del Peralada després de 215 minuts de sequera. Tanmateix, era el primer cop en aquest curs que perforaven la porteria del Prat. A la represa, els d´Arnau Sala i Xavi Punsí van mostrar més intencions en els debuts de Sergi Murga i Borja Garcia, però el resultat no es va moure.

PERALADA: Ureña, Sergi Garcia, Mate, Lluc, Botxi (Murga, 52´), Guillem Cornellà, Feixas, Argi, Marc Mas, Tidiane i Litus Sala (Borja Garcia, 72´).

PRAT: Toni, Albarrán, Fede, Ricarte, Aitor Lario, Putxi, Ignacio, Jaime (Collado, 66´), Jordi Sánchez (Elhadji, 70´), Lara i Nacho del Moral (Ferri, 80´).

GOLS: 0-1, Ignacio (9´); 1-1, Aleix Feixas (35´).

ÀRBITRE: González Moreno. Targetes grogues als locals Botxi, Argi, Feixas i Cornellà i als visitants Ricarte, Fede, Putxi, Ferri i Albarran