Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El Sant Pere es desperta de la Copa contra el potent Barça

Les noies de Joan Pont han perdut aquest divendres al camp de Vilassar de Mar per un clar 8-0 a les semifinals de la competició

El Sant Pere es desperta de la Copa contra el potent BarçaM. RIBERA

El Sant Pere Pescador ha quedat eliminat, aquest divendres al vespre a Vilassar de Mar, a mans del Barça a les semifinals de la Copa Catalunya femenina. El conjunt que entrena Joan Pont, que milita a Preferent, ha cedit 8-0 davant el vigent campió de Primera Divisió, equip de Lliga de Campions i que compta amb cinc jugadores que han disputat recentment el Mundial. D´aquesta manera, les groc-i-negres es desperten del somni de la Copa després de deixar enrere el Santa Eugènia, el Camp Clar i el Fontsanta-Fatjó.

El favoritisme de les blaugranes va quedar clar des d´un bon inici i a la mitja hora de joc el marcador era de 3-0. No obstant això, les altempordanesos van plantar cara en tot moment i fins i tot van poder escurçar distàncies amb 2-0 amb un xut de falta de Cristina Pont que va topar contra la part alta del travesser. El Barça, com era d´esperar, va gaudir de més ocasions per ampliar el marcador abans del descans: va estavellar dues pilotes al pal i la portera Fatu, fitxada pel Sant Pere aquest estiu procedent del Cabanes, va evitar-ne amb aturades de mèrit.

La segona part, va tenir poca història i el conjunt de Xavi Llorens va anotar cinc gols més. Ara, el Sant Pere ja pot centrar-se en la lliga de Preferent (tercera categoria), que donarà el tret de sortida el pròxim 20 de setembre. Fatu (Cabanes), Paula González (Santa Eugènia), Júlia Santiago (Pontenc), Ceci Llopart (Llers juvenil) i Sara Garcia (l´Escala infantil masculí) són les cares noves de les costaneres per aquesta temporada.

BARÇA: Laura Ràfols, Marta Torrejón, Ane Bergara, Ruth Garcia, Melanie Serrano, Marta Unzué, Patri Guijarro, Alèxia Putellas, Bàrbara Latorre, Irene Del Río i Olga Garcia. També van jugar Sandra Paños, Esther Romero, Aitana Bonmatí, Gemma Gili, Cristina Baudet, Sandra Hernández i Nerea Valeriano.

SANT PERE: Fatu Boiro, Mireia Pont, Trini Gallegos, Sara Garcia, Paula Denis, Queralt Frigola, Tània Martínez, Andrea Jacas, Taïs Garcia, Cristina Pont i Sílvia Masferrer. També van jugar Ceci Llopart, Fani Jordan, Berta Mateos, Cynthia Blanco, Mimi Aparicio, Júlia Santiago i Andrea Mateos.

ÀRBITRE: Muñoz De Giovanbattis.

GOLS: 1-0, Bàrbara (8´); 2-0, Patri (13´); 3-0, Olga (31´); 4-0, Sandra Hernández (48´); 5-0, Gemma (50´); 6-0, Patri (61´); 7-0, Sandra Hernández (68´); 8-0, Bàrbara (83´).

INCIDÈNCIES: 500 espectadors al Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar per a presenciar el primer partit de semifinals de la Copa Catalunya femenina. Posteriorment han jugat Espanyol i Levante Las Planas.

Prem per veure més contingut per a tu