Segueix-nos a les xarxes socials:

El CER també ha destacat

Figueres celebra els èxits del Club Tennis Taula Tramuntana

L'Ajuntament rep l'equip liderat per Jana Riera, campiona d'Espanya benjamí

Figueres celebra els èxits del Club Tennis Taula TramuntanaTWITTER PERE CASELLAS

Antequera va posar punt final, la setmana passada, al Campionat d’Espanya de tennis taula en totes les categories, amb la presència de Tennis Taula Tramuntana i CER l’Escala com a clubs altempordanesos. Ambdues entitats van presentar equips de base per als campionats a Màlaga i alguns d’ells van pujar el podi. Per una part, el Tramuntana comptava amb vuit jugadors a l’Estatal i va brillar amb llum pròpia la benjamina Jana Riera. Si l’any passat l’aleví masculí va meravellar, aquest cop el torn va ser per a la jugadora figuerenca, que va liderar l’equip en la seva categoria: en individuals es va proclamar campiona i va ser tercera en equips -al costat de Mercè Puig- i en dobles -amb la palista del Burgos Elvira Fiona Rad.

Competint en solitari, Riera va exhibir-se i es va mostrar superior en tot moment: no va perdre ni un sol set fins a aconseguir el títol de campiona i aquest divendres dia 10 ha estat reconeguda a l’Ajuntament de Figueres, juntament amb la resta d'integrants del Club. A Antequera, el Tramuntana també va desplaçar Sergi Grau, Bernat Muntada, Roger Muntada, Stuart Thomson, Toni Tuduri i Linda Thomsnon, que tot i fer un bon paper es van quedar a les portes del podi entre juvenils i prebenjamins.

Norbert i Iker freguen el títol

Per la seva part, el CER l’Escala va aportar tres jugadors a Màlaga: Norbert Tauler, Iker González i Guille Casas. El duet format pel palafrugellenc Tauler i l’escalenc González va obtenir el ­sotscampionat d’Espanya en dobles i, en equips -juntament amb Casas- van ser tercers.

A més de la participació del Tramuntana i del CER l’Escala, el Campionat d’Espanya comptava amb la presència de palistes locals, com la bascarenca Mariona Sáenz (Vic), segona en conjunts, i de la pontonenca Helena Colinas (Ciudad de Narón), que van participar en sub-23.

Prem per veure més contingut per a tu