Segueix-nos a les xarxes socials:

Vettel guanya el GP de Malàisia per davant de Hamilton i Rosberg

Alonso ha abandonat per un problema mecànic

Vettel guanya el GP de Malàisia per davant de Hamilton i RosbergEFE

L'alemany Sebastian Vettel ha aconseguit aquest diumenge per a Ferrari, que no guanyava des de fa 686 dies, la victòria al Gran Premi de Malàisia, segona prova del Mundial de Fórmula 1, després de sotmetre a la pista de Sepang als poderosos Mercedes del britànic Lewis Hamilton i l'alemany Nico Rosberg, que l'han acompanyat al podi.

Ferrari no guanyava una carrera des del 12 de maig de 2013, quan l'espanyol Fernando Alonso, ara a McLaren-Honda i que ha hagut d'abandonar la carrera a Sepang, es va imposar al Gran Premi del seu país.

Ha transcorregut un any, deu mesos i 17 dies des d'aquest triomf. Vettel, quatre vegades campió del món, ha pogut posar fi aquest diumenge a una llarga sequera de la marca italiana després de doblegar Hamilton i Rosberg.

Vettel, a més, portava 35 carreres sense estar al capdamunt d'un podi, des de que com a pilot de Red Bull va guanyar el Gran Premi del Brasil de 2013. L'alemany ha aconseguit a Sepang la seva quarantena victòria al Mundial, amb el que es queda a una del llegendari pilot brasiler Ayrton Senna. L'alemany és el trenta-vuitè pilot que aconsegueix una victòria com a pilot de Ferrari.

El finlandès Kimi Raikkonen, que fins i tot ha tingut una punxada a la primera volta, ha aconseguit remuntar per col·locar el segon Ferrari a la quarta plaça.

Fernando Alonso, que disputava la seva primera cursa després de perdre el Gran Premi d'Austràlia mentre es recuperava de l'accident que va patir a la pretemporada, ha hagut d'abandonar per un problema mecànic en la volta 22 de les 56 que va constar la cursa.

L'espanyol Carlos Sainz (Toro Rosso-Renault) s'ha classificat en la vuitena plaça, una per davant de la qual fa dues setmanes va ocupar a Melbourne en la seva primera carrera a la Fórmula 1.

En la seva primera carrera com a pilot de Fórmula 1 el també espanyol Roberto Merhi (Manor-Ferrari) ha aconseguit creuar la línia de meta en la quinzena i última plaça amb el cotxe més lent de la graella. El seu company, el britànic Will Setevens, no ha pogut prendre la sortida per problemes mecànics.

Prem per veure més contingut per a tu