Segueix-nos a les xarxes socials:

Gasol té il·lusió per tornar a tenir un paper important en els Lakers

El català espera que amb la marxa del pivot Dwight Howard pugui tornar a ser la referència interior de l'equip

Gasol té il·lusió per tornar a tenir un paper important en els Lakersefe

El jugador català de Los Angeles Lakers, Pau Gasol, admet que se sent "il·lusionat" per tornar a disposar d'un paper estrella a la franquícia californiana després de la marxa del pivot Dwight Howard. "M'entusiasmen moltes coses d'aquesta temporada, però sobretot poder jugar dins i tornar a ser la referència interior", va reconèixer el barceloní al Media Day dels Lakers, la jornada de portes obertes per als mitjans de comunicació.

"Tornar a aquesta posició em fa sentir millor i amb més confiança. Aquí puc jugar al meu nivell habitual" , va afegir el 16 dels Lakers, físicament molt a prop d'una plena recuperació de la intervenció a què es va sotmetre al maig per tractar la tendinitis en els genolls, que el va obligar a perdre's l'Eurobàsquet d'Eslovènia.

Així mateix va reconèixer que la plantilla, amb moltes cares noves com Nick Young, Chris Kaman, Wesley Johnson o Jordan Farmar, necessitarà temps per conjuntar-se, cosa que va considerar bàsica per oferir un bon rendiment. Preguntat per les expectatives d'aquesta temporada i pel fet que, segons experts i analistes , l'equip no es troba en disposició de lluitar pel títol, Gasol va afirmar: "Sé que molts ens subestimen, però està bé. Al final els fets importen més que les paraules. Nosaltres som els que més ens exigim, i així ha de ser per formar un bon equip i millorar cadia dia. Veurem com comencem. Estic molt motivat", va dir el català que es troba en el seu últim any de contracte amb els Lakers.

Prem per veure més contingut per a tu