Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El Figueres busca la primera victòria de la segona volta

Al camp del Vic, penúltim classificat, els unionistes confien en trencar una ratxa de sis partits sense guanyar per mantenir-se a la zona alta

La Unió Esportiva Figueres intentarà estrenar el caseller de victòries en aquest segona volta aquest diumenge (16.30 hores) al camp del Vic, penúltim classificat del grup. Els d'Arnau Sala i Xavi Punsí van trencar, el diumenge passat davant el cuer Balaguer (1-1), una sequera de 435 minuts sense veure porteria i a terres osonenques intentaran deixar enrere una ratxa de sis partits sense guanyar. A fora de casa, però, els unionistes és on han presentat pitjors registres, on només han guanyat dos partits, al camp del Castelldefels (0-1), al setembre, i al del Muntanyesa (0-3), al desembre. No obstant això, la Unió és setena i té la promoció d'ascens a Segona B a quatre punts.

L'àrbitre de l'Olot-Figueres

L'encarregat de dirigir aquest partit serà Martín Varas, que només ha dirigit una vegada a l'equip altempordanès. Va ser a l'octubre passat, al camp de l'Olot, on el Figueres va perdre clarament (3-0) al camp del líder, que s'havia avançat amb un gol de penal clar.

Prem per veure més contingut per a tu