Segueix-nos a les xarxes socials:

Moto3

Isaac Viñales tanca nou acord de col·laboració amb Racing Colors

L'estudi MKart s'encarrega de pintar els cascs del pilot de Llançà

Isaac Viñales tanca nou acord de col·laboració amb Racing ColorsEmporda.info

Isaac Viñales i Racing Colors han tancat una acord de col·laboració amb vista a la temporada 2013. Racing Colors és una empresa catalana del món del motor que es dedica al subministrament de pintura i accessoris per a automòbils i motocicletes, entres d'altres.

El pilot de Llançà continuarà així donant color al Mundial de MotoGP gràcies també a la renovació amb l'estudi MKart, que s'encarrega de pintar els cascs del pilot de Llançà, i la marca de cascs LS2, que dóna suport al pilot des de les 2 últimes temporades .

Segons Isaac Viñales, "En el nostre primer any de Mundial hem portat diversos dissenys, un inspirat en la sèrie Bola de Drac i un disseny que em va agradar especialment que fem servir per a la carrera d'Indianapolis amb un disseny molt original basat en els cascos de futbol americà. M'encanta estrenar cascos amb dissenys originals i aquest any amb Miki de Mkart i amb els amics de Racing Colors, que a més ens han ensenyat unes pintures molt espectaculars, esperem donar una bona nota de color al pàdoc. "

Prem per veure més contingut per a tu