Segueix-nos a les xarxes socials:

El Barça rep el Galatasaray de Lakovic sense el lesionat Joan Carles Navarro

Barcelona i Galatasaray tancaran aquest vespre (20.45, Esport3) la primera fase de l'Eurolliga en el seu grup amb tot ja decidit, ja que els blaugranes tenen assegurada la primera plaça i els turcs, la quarta, en el primer partit dels catalans sense el lesionat Juan Carlos Navarro i amb l'al·licient de la tornada de l'exbarcelonista Jaka Lakovic al Palau.

Serà el primer partit sense Navarro. El capità del Barça estarà de baixa entre tres i quatre setmanes a causa d'una fasciïtis plantar que l'ha obligat a jugar minvat físicament en les últimes setmanes fins que a Vitòria es va lesionar del tot.

En una roda de premsa celebrada ahir al Palau Blaugrana prèvia al duel contra els turcs, l'entrenador blaugrana Xavi Pascual va reconèixer l'"important i significatiu" de la baixa de Navarro, però va mostrar-se confiat en la resposta de la resta de l'equip. "Tots els homes dors exteriors han de fer un pas endavant. I no només ells, sinó que tot l'equip ha de fer un pas endavant davant una baixa que és molt important per al nostre joc", va explicar el català.

Prem per veure més contingut per a tu