Segueix-nos a les xarxes socials:

Talent i joventut van de la mà a Can Barça

Joves però sobradament preparats. Joves, però amb un talent innat. Així són els jugadors que dirigeix Eusebio Sacristán. Tots ells formen part del filial barcelonista, conjunt al qual malgrat un inici de temporada un pèl irregular li sobra qualitat

Talent i joventut van de la mà a Can Barçamarc martí

T

ot just en el segon partit d'aquesta Lliga, el Barça B es passejava a Cartagena (0-4) davant un equip cridat a lluitar per l'ascens. Poca gent va estranyar-se, vist el que havia fet l'any anterior el filial blaugrana aconseguint grans resultats a base d'un joc vistós i en ocasions espectacular. Tanmateix, les coses començaven a tórcer amb una ratxa de 6 partits sense vèncer (2 punts de 18) que fins i tot van arribar a qüestionar Eusebio Sacristán, substitut de Luis Enrique. Mica en mica, però, els joves del Miniestadi s'han espolsat la teòrica inexperiència en una categoria tant exigent com aquesta per començar a esgarrapar bons resultats a base de l'estil de sempre: toc, toc i més toc.

S'ha remodelat el vestidor respecte al curs passat, però la idea és la mateixa. Ja no hi són homes com Oriol Romeu, Albert Dalmau, Nolito o Thiago; tanmateix, l'aportació d'homes com Jonathan Dos Santos, Rafinha Alcántara o el gironí Gerard Deulofeu, comença a fer-se notar. Travessa ara el seu millor moment de la temporada el Barça B (tres partits seguits sense perdre); si més no, davant un filial, com diu el tòpic, pot passar de tot.

Prem per veure més contingut per a tu