Segueix-nos a les xarxes socials:

FC Barcelona

Sandro Rosell defensa una lliga de futbol de només 16 equips

El president del Barça també reclama la implantació d'un nou sistema de repartiment dels drets televisius

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha advocat aquest dilluns per la disminució progressiva dels equips que integren la Lliga BBVA, fins a arribar als setze membres, i per un nou sistema de repartiment dels drets de televisió semblant al de la Premier League o la Sèrie A.

Rosell, que ha exposat aquestes i altres idees a l'International Football Arena, celebrat a Zuric (Suïssa), ha argumentat que per a la viabilitat econòmica de la competició i reduir salaris caldria reduir a 18 equips en primera instància, i 16 al final del procés, els integrants de la Lliga BBVA, actualment vint.

En aquest sentit, ha acceptat que la competició espanyola passa per moments econòmics difícils i que tots els clubs deuen diners als bancs, tot i que ha dit que les quatre entitats que són propietat dels seus socis --Barça, Madrid, Athletic i Osasuna-- estan "sota control".

"Pel que fa als altres setze equips, alguns d'ells estan en mala posició i no crec que es recuperin; potser el pròxim any baixaran a la Segona o Tercera Divisió, o desapareixeran", ha aventurat.

Prem per veure més contingut per a tu