Segueix-nos a les xarxes socials:

Una dona de Burgos dóna a llum bessons als 64 anys

La dona es va sotmetre a un tractament de reproducció assistida als Estats Units

Una dona de 64 anys, M.I.A, ha donat a llum a bessons mitjançant cesària programada a l'Hospital Recoletas de Burgos després de sotmetre's a un tractament de fecundació 'in vitro' als Estats Units.

Es tracta d'un cas excepcional no només a Castella i Lleó, sinó també a Espanya, en ser una de les poques dones que, després de superar la barrera dels 58 anys, ha aconseguit portar l'embaràs de bessons a terme, han assenyalat el centre hospitalari en un comunicat recollit per Europa Press.

Els dos nadons, nen i nena, es troben en perfecte estat de salut després de la intervenció, que ha dut a terme un equip multidisciplinari de l'Hospital format per ginecòlegs, pediatres, llevadores, a més de l'equip d'infermeria i auxiliar necessari per a una intervenció d'aquesta magnitud.

La pacient es va sotmetre's a un tractament de reproducció assistida als Estats Units i després d'aconseguir quedar-se embarassada, va tornar a Espanya.

M.I.A ja va donar a llum a l'Hospital Recoletas Burgos a la seva primera filla fa sis anys. Els especialistes van optar per una cesària programada, generalment indicada en aquests casos per als embarassos múltiples de bessons.

Prem per veure més contingut per a tu