Segueix-nos a les xarxes socials:

Insta Mas a buscar altres fórmules o convocar eleccions

Rajoy creu que qualsevol govern amb la CUP és un "desastre"

El president del govern espanyol descarta converses amb CDC perquè "no tindria sentit"

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha afirmat que qualsevol govern amb el suport de la CUP és un "desastre" i creu que s´haurien d´intentar altres fórmules o convocar eleccions. En la roda de premsa posterior a l´últim Consell de Ministres de l´any, Rajoy ha afegit que els ciutadans contemplen "perplexos" la situació a Catalunya i ha sentenciat que un govern amb la CUP no va enlloc. Preguntat per si preveu plantejar una proposta per a Catalunya , ha respost que "el que s´ha de posar en aquests moments sobre la taula és que la llei s´ha de complir i que no es pot jugar a les ruptures donant espectacles lamentables" i ha instat Artur Mas a rectificar.

Rajoy ha admès que mantingut converses amb el lehendakari Iñigo Urkullu però ha descartat mantenir-les amb partits nacionalistes catalans. "No ho tinc pensat. És complicat que tingui una conversa per demanar suports a partits que volen la ruptura amb Espanya. No té sentit i no va a cap lloc", ha argumentat.

Preguntat per si té previst fer algun moviment per desencallar la situació a Catalunya, el president del govern espanyol en funcions ha refermat que en aquests moments l´únic que es pot posar sobre la taula és el compliment de la llei, descartant així oferir una proposta. Ha considerat que a Catalunya s´estan donant "espectacles lamentables i molt tristos" a l´espera del que decideixi la CUP el pròxim 2 de gener. A més, ha afegit que qui ha de rectificar i donar un "pas enrere" és Artur Mas per haver creat aquesta situació.

Prem per veure més contingut per a tu