Segueix-nos a les xarxes socials:

Sanitat

L'Hospital de Figueres ha rebut un guardó Top 20

En aquesta edició hi han participat 166 hospitals, 132 del Sistema Nacional de Salut (SNS) i 34 de privats

L´Hospital de Figueres ha estat distingit amb un guardó Top 20 en la categoria que li correspon, la d´hospital general mitjà. En aquesta categoria hi han participat 28 hospitals i, a més del centre alt empordanès, han estat premiats el Consorci Sanitari del Garraf (Sant Pere de Ribes), el Consorci Sanitari de l´Anoia (Igualada) i la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla (Tarragona).

Aquest és el novè programa hospitals Top 20 que rep la Fundació Salut Empordà. En aquesta ocasió s´ha avaluat la gestió hospitalària de manera global, a partir d´indicadors objectius corresponents a l´exercici del 2011.

En aquesta edició hi han participat 166 hospitals, 132 del Sistema Nacional de Salut (SNS) i 34 de privats, de 17 comunitats autònomes de l´Estat Espanyol.

El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha participat en l´acte de lliurament dels premis que ha tingut lloc a Madrid. El programa hospitals Top 20 està organitzat per l´empresa de serveis professionals IASIST i té com a objectiu identificar patrons de bones pràctiques (benchmarks) en qualitat i funcionament, així com reconèixer la tasca dels hospitals que millors resultats han obtingut en aquest procés d´avaluació.

Prem per veure més contingut per a tu