Segueix-nos a les xarxes socials:

Trànsit

Les multes cauen un 47% a l'Estat amb el nou límit de 110 km/h

El Ministeri d'Interior diu que també s'ha reduït "notablement" la velocitat mitjana a les carreteres

El Ministeri d'Interior ha firmat que quan es compleix un mes de l'entrada en vigor de la limitació de velocitat a 110 km/h les infraccions i denuncies s'han reduït a la meitat i es constata una disminució "notable" de la velocitat mitjana de la circulació a autopistes i autovies.

Pel que fa a les infraccions detectades per la xarxa de radars fixos per excedir el límit legal establert en aquestes vies es comprova que han descendit en les últimes quatre setmanes una mitjana del 47,3 %, en comparació amb les tres setmanes anteriors. Segons el departament d'Alfredo Pérez Rubalcaba, els vehicles que circulen a més de 120 km/h han passat de ser el 14,9 % a ser el 6,9 %.

Concretament s'ha comprovat, mitjançant les dades recollides en les diferents estacions mesurades instal·lades a la xarxa de carreteres d'alta capacitat, que la velocitat mitjana a la que se circula a les autopistes ha baixat de 113,92 km/h al març del 2010, a 102,08, el que suposa un descens del 10,4%. En autovies també descendeix la velocitat mitjana de 107,23 km/h a 100,37 km/h (-6,4%) en el mateix període.

Prem per veure més contingut per a tu