Segueix-nos a les xarxes socials:

Portaveu del PSE-EE

Era un atemptat anunciat i crida a la unitat dels partits per "plantar de cara a ETA"

En declaracions a Europa Press, Oleaga, que s'ha desplaçat al lloc atacat, ha manifestat que "hi ha hagut una atemptat contra el Partit Socialista, com havia amenaçat ETA i com ja coneixíem". "Aquest atemptat, com sempre, es fa amb un menyspreu absolut cap a la vida de la gent i han resultat afectades, no només la seu social, com a tal, sinó un negoci d'una persona que regentava aquí un establiment, un bar en concret, vehicles i habitatges dels veïns", ha afegit.

Per aquesta raó, ha dit que la banda armada "actua contra la ciutadania en general, amb menyspreu a la vida dels ciutadans". En aquest sentit, ha fet una crida a totes les forces polítiques a la unitat "en aquest moment dur", amb la finalitat de "plantar cara al terrorisme".

"Caldrà utilitzar totes les mesures que estiguin al nostre abast amb la llei a la mà, per acabar amb aquesta xacra social que des de fa uns anys ens assota i no aconseguiran acovardir el PSE-EE ni la societat basca, que sabrà respondre", ha dit.

Respecte als ertzaines ferits, per una banda ha precisat que tene ferides lleus "fruit de l'ona expansiva, als oïdes" i han de sotmetre'ls a proves mèdiques per veure si hi ha lesions internes. "Per una altra banda, no hi ha cap afectació personal que un altre tipus, que és el que ens hem de felicitar", ha dit.

Prem per veure més contingut per a tu