Segueix-nos a les xarxes socials:

Informació i resultats

Seguiu les eleccions generals 2015 amb emporda.info

A través dels diferents desplegables, es podran consultar els resultats i comparar-los amb els de les eleccions generals de 2011

L'Estat espanyol celebra aquest diumenge 20 de desembre les seves eleccions generals. Es tracta de l'última cita electoral d'aquest 2015, un any en què també s'han celebrat eleccions autonòmiques i municipals, a més dels comicis a Andalusia i a Catalunya.

Per seguir els resultats de les eleccions generals en directe des de www.emporda.info t'oferim tota la informació, actualitzada a l'instant, a l'espai dedicat a la cobertura amb totes les dades dels comicis. Quan es tanquin els col·legis electorals, començarà l'escrutini que anirà donant forma als resultats de les eleccions generals, els quals podran seguir-se en directe en consultant a www.emporda.info les dades de participació i percentatge de vot dels diferents partits polítics.

L'espai dedicat a www.emporda.info a la cobertura dels resultats de les eleccions generals en directe permetrà accedir a les dades per municipis, províncies i per comunitats autònomes. A través dels diferents desplegables, es podran consultar els resultats i comparar-los amb els de les eleccions generals de 2011.Además, t'oferim la possibilitat de filtrar i seleccionar els resultats de les eleccions en directe, amb totes les dades actualitzades minut a minut. L'espai permetrà conèixer els resultats definitius un cop es tanqui l'escrutini.

Prem per veure més contingut per a tu