Segueix-nos a les xarxes socials:

Nadal

Llançà organitza el segon Concurs d’Aparadors de Nadal

Els establiments també disposaran bústies per enviar les cartes als Reis Mags

Llançà organitza el segon Concurs d’Aparadors de NadalAjuntament de Llançà

L’Ajuntament de Llançà impulsa una sèrie d’accions aquest Nadal apostant pel comerç i la gastronomia locals.

Per una banda, s'organitza el 2n Concurs d’Aparadors de Nadal per tal de dinamitzar i posar en valor el comerç i restaurants de proximitat en unes dates clau tot premiant les millors decoracions dels establiments locals amb motiu de les festes nadalenques. Els aparadors participants optaran al Premi Jurat Professional i al Premi Jurat Popular, que consisteixen en vals de regal a gastar als establiments adherits a l’Associació de Comerciants de Llançà.

Per una altra, amb l’objectiu d’ornamentar els establiments que romandran oberts durant el període nadalenc, s’han repartit unes bústies perquè nens, nenes i famílies puguin deixar la seva carta amb desitjos i missatges als Reis Mags. D’aquesta manera es millora i unifica la imatge dels principals eixos comercials del municipi.

També s’ha dissenyat un apartat especial al Marketplace de Llançà promocionant els restaurants oberts en període nadalenc i els seus menús i plats especials.

A més, des de Ràdio Llançà, es difondran falques dels establiments locals donant a conèixer tot el que tenen per oferir durant aquestes festes de Nadal!

Tot això acompanyat de la il·luminació nadalenca i el fil musical que potenciarà un Nadal màgic a Llançà.

Prem per veure més contingut per a tu