L’Ajuntament de Llançà impulsa una sèrie d’accions aquest Nadal apostant pel comerç i la gastronomia locals.

Per una banda, s'organitza el 2n Concurs d’Aparadors de Nadal per tal de dinamitzar i posar en valor el comerç i restaurants de proximitat en unes dates clau tot premiant les millors decoracions dels establiments locals amb motiu de les festes nadalenques. Els aparadors participants optaran al Premi Jurat Professional i al Premi Jurat Popular, que consisteixen en vals de regal a gastar als establiments adherits a l’Associació de Comerciants de Llançà.

Per una altra, amb l’objectiu d’ornamentar els establiments que romandran oberts durant el període nadalenc, s’han repartit unes bústies perquè nens, nenes i famílies puguin deixar la seva carta amb desitjos i missatges als Reis Mags. D’aquesta manera es millora i unifica la imatge dels principals eixos comercials del municipi.

També s’ha dissenyat un apartat especial al Marketplace de Llançà promocionant els restaurants oberts en període nadalenc i els seus menús i plats especials.

A més, des de Ràdio Llançà, es difondran falques dels establiments locals donant a conèixer tot el que tenen per oferir durant aquestes festes de Nadal!

Tot això acompanyat de la il·luminació nadalenca i el fil musical que potenciarà un Nadal màgic a Llançà.