Segueix-nos a les xarxes socials:

Qui és qui

Així són les empreses que participen en la compra-venda de Miquel Alimentació Grup

Coneixem els actors d'aquesta operació en què l'empresa empordanesa, que factura uns 900 milions d'euros, ha canviat de mans

Bright Food Group

Bright Food Group és un grup alimentari integral que compta amb la cadena industrial completa i integra els sectors de l'agricultura moderna, l'elaboració i la distribució d'aliments. El grup concentra el seu esforç en les grans produccions, en la implementació de grans marques, en l'establiment de grans canals de distribució i basa la seva estratègia empresarial en el pla estratègic "5 + 1", donant prioritat als mercats, a l'especialització, a la internacionalització, a la capitalització, a l'estandardització i a l'adquisició de talent. Els principals àmbits d'activitat es recullen en el pla 8 + 2, i inclouen: la indústria de productes lactis, els aliments dolços, la indústria càrnia, l'oli, la verdura, l'agricultura industrialitzada, els productes alimentaris de marca, la distribució i la venda minorista, la immobiliària i els serveis financers. En 2014 el grup va facturar més que 120 de iuans i va ser reconeguda per la revista FORBES com una de les deu empreses xineses internacionals més destacades del 2015.

Shanghai Sugar Cigarette & Wine Group

Shanghai Sugar Cigarette & Wine Group Co, Ltd. (SSCW) és una empresa alimentària estatal xinesa amb més de 60 anys d'història i és una filial participada al 100% per Bright Food Group. El grup SSCW es posiciona seguint el criteri de 4 objectius que consisteix en: ser el millor proveïdor xinès de matèries primeres per a la indústria alimentària; ser un productor alimentari amb capacitat d'investigació i desenvolupament; el major agent de distribució per a les marques nacionals i estrangeres més reconegudes i ser el millor en el sector de la venda al detall de les marques alimentàries tant nacionals com internacionals. Seguint aquestes estratègies, el SSCW s'ha convertit en una empresa capdavantera a nivell nacional en els sectors claus com els aliments dolços, les begudes alcohòliques, agent de marques i la venda al detall i actualment també aposta fortament per l'expansió internacional. El 2014 l'empresa va facturar 30,5 mil milions de iuans.

JIC Investment

L'empresa d'inversió JIC Investment és una filial participada al 100% pel grup JIC. Fundada a l'octubre de 2012 amb un capital social registrat de 5 mil milions de iuans, opera amb una inversió acumulada d´aproximadament 15 de iuans i gestiona patrimonis valorats en 13 de iuans. L'empresa té la seva seu central a Beijing i es dedica principalment a la inversió directa en capitals i la gestió de fons. L'empresa compta amb una filial de gestió de fons i una altra filial establerta a Hong Kong.

Grupo Donghuatong (DHT)

El grup DHT, fundat el 1988, té la seu central a Shenzhen. És una empresa privada, pionera en el negoci franquiciador de marques des de l'inici de la reforma i obertura de la Xina. Fins 2014, el grup compta amb 37 filials i 27 oficines a tota la Xina i té una àmplia cartera de clients que inclouen més que 60 reconeguts fabricants a nivell nacional.

Miquel Alimentació Grup

Miquel Alimentació Grup és líder del sector de la distribució majorista alimentària, en la comercialització de productes de marca pròpia i el major operador logístic a Espanya.

L'empresa va ser fundada el 1925 a Figueres (Girona) i té la seva seu central a Vilamalla (Girona). En 2014, el grup va facturar més de 900 milions d'euros.

Miquel Alimentació Grup està estructurada en 5 àrees de negoci: Cash & Carry, Franquícies, Majorista, Food Service i Export. Del negoci de Cash & Carry és el segon operador més important del mercat espanyol.

Actualment, Miquel Alimentació Grup té 64 Cash & Carry en 12 comunitats autònomes repartits en: Andalusia, Balears, Canàries, Castella la Manxa, Castella Lleó, Catalunya, Comunitat Valenciana, La Rioja, Madrid, Múrcia, Navarra i País Basc. Aquesta àrea de negoci ocupa una superfície de més de 180.000 metres quadrats, amb una mitjana de 3.000 metres quadrats per punt de venda.

El grup té 6 plataformes logístiques que donen cobertura al mercat nacional i internacional. L'empresa comercialitza una àmplia línia de productes amb més de 14.000 referències i una important cartera de marques pròpies. Entre aquestes, destaca Gourmet amb una gamma de 1.100 referències i es comercialitza en 33 països.

Miquel Alimentació Grup manté una consolidada relació amb 2500 proveïdors nacionals i més de 100 proveïdors internacionals, la qual cosa li confereix una notòria reputació en el mercat.

Prem per veure més contingut per a tu