Bright Food Group

Bright Food Group és un grup alimentari integral que compta amb la cadena industrial completa i integra els sectors de l'agricultura moderna, l'elaboració i la distribució d'aliments. El grup concentra el seu esforç en les grans produccions, en la implementació de grans marques, en l'establiment de grans canals de distribució i basa la seva estratègia empresarial en el pla estratègic "5 + 1", donant prioritat als mercats, a l'especialització, a la internacionalització, a la capitalització, a l'estandardització i a l'adquisició de talent. Els principals àmbits d'activitat es recullen en el pla 8 + 2, i inclouen: la indústria de productes lactis, els aliments dolços, la indústria càrnia, l'oli, la verdura, l'agricultura industrialitzada, els productes alimentaris de marca, la distribució i la venda minorista, la immobiliària i els serveis financers. En 2014 el grup va facturar més que 120 de iuans i va ser reconeguda per la revista FORBES com una de les deu empreses xineses internacionals més destacades del 2015.

Shanghai Sugar Cigarette & Wine Group

Shanghai Sugar Cigarette & Wine Group Co, Ltd. (SSCW) és una empresa alimentària estatal xinesa amb més de 60 anys d'història i és una filial participada al 100% per Bright Food Group. El grup SSCW es posiciona seguint el criteri de 4 objectius que consisteix en: ser el millor proveïdor xinès de matèries primeres per a la indústria alimentària; ser un productor alimentari amb capacitat d'investigació i desenvolupament; el major agent de distribució per a les marques nacionals i estrangeres més reconegudes i ser el millor en el sector de la venda al detall de les marques alimentàries tant nacionals com internacionals. Seguint aquestes estratègies, el SSCW s'ha convertit en una empresa capdavantera a nivell nacional en els sectors claus com els aliments dolços, les begudes alcohòliques, agent de marques i la venda al detall i actualment també aposta fortament per l'expansió internacional. El 2014 l'empresa va facturar 30,5 mil milions de iuans.

JIC Investment

L'empresa d'inversió JIC Investment és una filial participada al 100% pel grup JIC. Fundada a l'octubre de 2012 amb un capital social registrat de 5 mil milions de iuans, opera amb una inversió acumulada d´aproximadament 15 de iuans i gestiona patrimonis valorats en 13 de iuans. L'empresa té la seva seu central a Beijing i es dedica principalment a la inversió directa en capitals i la gestió de fons. L'empresa compta amb una filial de gestió de fons i una altra filial establerta a Hong Kong.

Grupo Donghuatong (DHT)

El grup DHT, fundat el 1988, té la seu central a Shenzhen. És una empresa privada, pionera en el negoci franquiciador de marques des de l'inici de la reforma i obertura de la Xina. Fins 2014, el grup compta amb 37 filials i 27 oficines a tota la Xina i té una àmplia cartera de clients que inclouen més que 60 reconeguts fabricants a nivell nacional.

Miquel Alimentació Grup

Miquel Alimentació Grup és líder del sector de la distribució majorista alimentària, en la comercialització de productes de marca pròpia i el major operador logístic a Espanya.

L'empresa va ser fundada el 1925 a Figueres (Girona) i té la seva seu central a Vilamalla (Girona). En 2014, el grup va facturar més de 900 milions d'euros.

Miquel Alimentació Grup està estructurada en 5 àrees de negoci: Cash & Carry, Franquícies, Majorista, Food Service i Export. Del negoci de Cash & Carry és el segon operador més important del mercat espanyol.

Actualment, Miquel Alimentació Grup té 64 Cash & Carry en 12 comunitats autònomes repartits en: Andalusia, Balears, Canàries, Castella la Manxa, Castella Lleó, Catalunya, Comunitat Valenciana, La Rioja, Madrid, Múrcia, Navarra i País Basc. Aquesta àrea de negoci ocupa una superfície de més de 180.000 metres quadrats, amb una mitjana de 3.000 metres quadrats per punt de venda.

El grup té 6 plataformes logístiques que donen cobertura al mercat nacional i internacional. L'empresa comercialitza una àmplia línia de productes amb més de 14.000 referències i una important cartera de marques pròpies. Entre aquestes, destaca Gourmet amb una gamma de 1.100 referències i es comercialitza en 33 països.

Miquel Alimentació Grup manté una consolidada relació amb 2500 proveïdors nacionals i més de 100 proveïdors internacionals, la qual cosa li confereix una notòria reputació en el mercat.