Segueix-nos a les xarxes socials:

Campanya de promoció on-line

Els càmpings gironins es promocionen a Barcelona

L'Associació de Càmpings de Girona és present amb estand propi al Saló Internacional de Turisme de Catalunya

Al recinte firal de Montjuïc de Barcelona, en el marc del Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), l´Associació de Càmpings de Girona hi és present amb un estand propi de sis metres quadrats representant a la vuitantena d´establiments associats.

A més del nou catàleg editat per l´associació que recull fotografies i característiques de cadascun dels càmpings, 35 d´aquests establiments hi han aportat material promocional com fulletons i catàlegs.

Coincidint amb la fira, que es realitza des d'aquest dijous 7 d´abril i fins diumenge, es durà a terme una àmplia campanya on-line per promocionar la reserva d´allotjaments des del portal www.campingsingirona.com.

Així mateix, durant els dies que duri el SITC es realitzaran activitats lúdiques destinades als més petits de la família, com l´actuació de pallassos, jocs d´animació, pintura de cara i mans, entre d'altres, que incentivaran i recordaran a les famílies les activitats estiuenques pròpies del club infantil i que es porten a terme als càmpings de l´Associació de Girona.

L´estand dels càmpings de Girona és l´A 146 del Palau Firal nº 2 de Montjuïc.

Prem per veure més contingut per a tu