Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escala

La 15a edició de Portalblau amplia programació amb arts escèniques i poesia

La companyia de circ 'eia', Dafné Khritaras, Stay Homas i Els Catarres, primers noms del festival

La 15a edició de Portalblau amplia programació amb arts escèniques i poesiaACN

Agnès Algueró, Sextet Gerió, Anna Andreu, Dafné Khritaras, Stay Homas, Els Catarres, l'escriptora Míriam Cano ila companyia de circ 'eia' són els primers noms anunciats de la programació de la 15a edició de Portalblau, el Festival de Música i Art a la Mediterrània, que se celebra a l'Escala i Empúries. Aquesta edició amplia dates i se celebrarà del 26 de març al 15 d'agost amb teatre, poesia, dansa, exposicions, xerrades, circ i música. El festival està organitzat per l'Ajuntament de l'Escala, el Museu d'Arqueologia de Catalunya (MAC) i Tem Productions.

El festival arriba enguany a la seva 15a edició i ho farà oferint una àmplia programació que inclou música, arts escèniques i poesia, en els millors espais possibles. 

Portalblau va néixer l'estiu de 2008 al municipi de l’Escala com a espai de trobada i d’intercanvi cultural a la Mediterrània, coincidint amb la commemoració del centenari de l’inici de les excavacions a Empúries. Com ha explicat el certamen, des d'aleshores, el festival manté l'eix conceptual que caracteritza el cicle, l'estret vincle amb la promoció dels valors de la cultura a la Mediterrània com a eix conceptual.

Prem per veure més contingut per a tu