Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Pere de Rodes i la canònica de Vilabertran obriran el 13 de juny

Reobren sota el lema «Et mereixes un monument», per fer èmfasi en el civisme i responsabilitat que la ciutadania ha demostrat

Sant Pere de Rodes i la canònica de Vilabertran obriran el 13 de junyRafael López

El Conjunt Monumental de Sant Pere de Rodes i la Canònica de Santa Maria de Vilabertran obriran portes dissabte 13 de juny, després del seu tancament arran de l'emergència sanitària. El Departament de Cultura, a través de la seva Agència Catalana del Patrimoni Cultural, ha dedicat importants esforços a implantar mesures que garanteixin la seguretat i protecció de les persones treballadores i visitants, i també del patrimoni.

Amb l'objectiu d'oferir espais segurs, s'han adoptat mesures específiques de protecció, informació i senyalització, alhora que s'han adequat els espais als actuals requeriments normatius. També s'han modificat i adaptat els horaris i protocols, tant d'atenció al públic com de neteja, per garantir la correcta atenció als visitants.

Pel que fa als requisits que s'exigeix a les persones que visitin els monuments i jaciments, cal dur sempre la mascareta posada, seguir les indicacions de les persones responsables dels equipaments, respectar la distància física de 2 metres, i es prioritza el pagament amb targeta de crèdit. Durant la Fase 2, les visites només poden ser individuals o en grups familiars o de convivència.

Els monuments reobren sota el lema "Et mereixes un monument", amb el qual es vol fer èmfasi en el civisme i responsabilitat que la ciutadania ha demostrat fent front a la COVID19. "Ens agradaria que un cop el desconfinament es va fent realitat, la ciutadania es retrobi amb els monuments, ja que són el seu patrimoni i una manera excel·lent de fer turisme mentre es coneix la història del país", afirma el director de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, Josep Manuel Rueda.

Prem per veure més contingut per a tu