Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El concert del mil·lenari de Sant Pere reuneix més de 500 persones

Durant l'acte es va presentar el primer disc gravat amb l'orgue de la parròquia figuerenca

El concert del mil·lenari de Sant Pere reuneix més de 500 personesEMPORDA.INFO

Gairebé 500 persones van assistir a la Parròquia de Sant Pere, el vespre del passat diumenge 1 de març, per assistir al concert organitzat amb ocasió de la celebració del mil·lenari de la parròquia.

L'acte va ser conduït per la periodista figuerenca Montserrat Rigall, i va comptar amb la participació de la Coral Polifònica, les Veus Empordaneses, la Coral de l'Escola de Música la Flauta Màgica, el Coro Rociero de la Casa de Andalucia i el Cor Gospel Tramunt.cor.

A la seva presentació, el rector de la parròquia Mn. Miquel Àngel Ferrés, va destacar que aquest concert també era un homenatge a tots els músics, cantaires i directors de cant que cada diumenge participen a les diferents celebracions eucarístiques de la ciutat.

Al mateix acte també es va presentar al públic el primer disc gravat amb l'orgue de la parròquia de Sant Pere, a mans de l'organista i professora de música Joaquima Lorca amb l'acompanyament del contrabaixista internacional i ciutadà d'honor de la ciutat 2019,, que van interpretar varies peces del disc en directe.

El CD es pot adquirir a les parròquies de Figueres, a la farmàcia Soler i a la cafeteria Dalícatessen, i els ingressos es destinaran al finançament dels actes del mil·lenari.

Seguint amb els actes programats amb motiu del mil·lenari, pel dia de Sant Pere està previst un concert d'orgue a càrrec del mestre Pau Riuró, organista de la Basílica de Castelló d'Empúries, en memòria de Mn. Albert, qui durant tants d'anys es va fer càrrec de l'orgue de la parròquia i de l'escola de música parroquial.

Prem per veure més contingut per a tu