Segueix-nos a les xarxes socials:

La 4a edició del campionat Rock Da House Catalunya omple el pavelló de Figueres

El certamen, organitzat per Dance Me Figueres, va reunir ballarins procedents de tot Catalunya i Andorra

La 4a edició del campionat Rock Da House Catalunya omple el pavelló de Figueres

La quarta edició del campionat de dansa urbana Rock Da House Catalunya, organitzat per Dance Me i dirigit per Irene Pallarés, va reunir el passat cap de setmana a Figueres ballarins procedents de tot Catalunya i Andorra. El certamen va omplir diumenge el pavelló de Figueres de gom a gom i va convertir la capital altempordanesa en epicentre del Hip Hop.

L'esdeveniment es composava de dues parts, d'una banda, les masterclasses amb els membres del jurat, que van tenir lloc dissabte a la tarda a les instal·lacions del Dance Me Figueres, i la competició, que es va celebrar diumenge de 8 del matí a 9 del vespre al pavelló municipal, orientada a tots els estils de dansa urbana: Hip Hop, Popping, Locking, New Style, Krump, House Dance, Dancehall, Waacking,...

Els ballarins van competir distribuïts en 11 categories diferents segons l'edat, i van ser avaluats per un jurat format per reconeguts coreògrafs i ballarins d'àmbit estatal. Es van repartir prop de 2.000 euros metàl·lics en premis, a més dels trofeus, i medalles per a tots els participants.

Sobre Rock Da House

El Rock Da House és el primer tour coreogràfic de Hip Hop i Dansa Urbana dirigit per Irene Pallarés, que se celebra a Catalunya, Cantàbria, Madrid, Canàries i Portugal. És l'escenari ideal per a la difusió, exhibició i promoció de coreògrafs i ballarins de Hip Hop i dansa urbana. Qualsevol certament organitzat per Rock Da House Tour garanteix un jurat professional i de reconeixement nacional i internacional, i ofereix un servei de qualitat i una organització seriosa i responsable.

Sobre Dance Me Figueres

El Dance Me és una escola de dansa urbana que va néixer a Figueres fa 8 anys de la mà de Sonia Navarro, la directora del centre. Es tractava d'un somni fet realitat, després d'una llarga trajectòria com a professora de dansa a Barcelona i a Figueres.

Des d'aleshores (2010), l'objectiu principal de Dance Me Figueres ha estat fer gaudir de la dansa urbana als seus alumnes i oferir-los un ensenyament de qualitat i una formació 100% actualitzada.

L'escola està especialitzada en dansa urbana i forma els seus alumnes en diversos estils: Hip Hop, Dancehall, Afro Dance, Sexy Style, Commercial House, New Style, Ragga, etc.

A més, Dance Me Figueres hi ha àmplies possibilitats de formació: masterclasses, classes regulars, formacions específiques, formacions titulades€ De fet, el centre ofereix de manera exclusiva a la província de Girona la titulació Hip Hop School, una formació professional reconeguda a nivell nacional i internacional.

Compten amb un equip de professors específicament formats en totes les modalitats, i que es reciclen anualment amb els millors corèografs nacionals.

A més, des que va fundar el Dance Me, la Sonia Navarro, juntament amb en Ruben Rider (marit i codirector de l'escola) han preparat festivals de final de curs de gran professionalitat, creativitat, imaginació, i amb temàtiques, escenografies i projeccions audiovisuals molt treballades, que any rere any, han deixat bocabadats als familiars i amics. L'èxit dels festivals és tal que en les últimes edicions han esgotat completament totes les entrades de les 3 funcions al teatre El Jardí de Figueres. Més de 3.000 persones assisteixen als festivals any rere any.

Prem per veure més contingut per a tu