Segueix-nos a les xarxes socials:

Música

Northern Cellos interpreta Game of Thrones en el seu nou videoclip

Han rodat a les mateixes localitzacions on l'equip de la sèrie ho va fer la sisena temporada.

El grup gironí Northern Cellos estrena un medley en format videoclip, unpopurri de temes de la banda sonora de Joc de Trons, a pocs dies de l'estrena de l'última temporada de la popular sèrie.

El videoclip s'ha gravat en diversos indrets de les comarques gironines com Setcases, Albanyà, Banyoles o la mateixa Girona, rodant a les mateixes localitzacions on l'equip de Joc de Trons ho va fer a la sisena temporada.

Northern Cellos

Els Northern Cellos són un quartet de violoncels trencador, acompanyat ocasionalment per un bateria. El seu estil de música és una barreja de pop, rock, dance i també bandes sonores. La seva proposta engloba algunes de les millors bandes sonores de la història del cinema i la televisió com temes de Metallica, Gun's n roses, The Cranberries, lady gaga, Bruno Mars, Aviici i David Guetta, entre d'altres.

Northern Cellos presenta una proposta refrescant amb instruments elèctrics, per tots els públics, on tothom podrà reconèixer melodies que ens han acompanyat i fet ballar durant els últims anys.

Prem per veure més contingut per a tu