El grup gironí Northern Cellos estrena un medley en format videoclip, un popurri de temes de la banda sonora de Joc de Trons, a pocs dies de l'estrena de l'última temporada de la popular sèrie.

El videoclip s'ha gravat en diversos indrets de les comarques gironines com Setcases, Albanyà, Banyoles o la mateixa Girona, rodant a les mateixes localitzacions on l'equip de Joc de Trons ho va fer a la sisena temporada.

Northern Cellos

Els Northern Cellos són un quartet de violoncels trencador, acompanyat ocasionalment per un bateria. El seu estil de música és una barreja de pop, rock, dance i també bandes sonores. La seva proposta engloba algunes de les millors bandes sonores de la història del cinema i la televisió com temes de Metallica, Gun's n roses, The Cranberries, lady gaga, Bruno Mars, Aviici i David Guetta, entre d'altres.

Northern Cellos presenta una proposta refrescant amb instruments elèctrics, per tots els públics, on tothom podrà reconèixer melodies que ens han acompanyat i fet ballar durant els últims anys.