Segueix-nos a les xarxes socials:

Girona

Argentina s'imposa a Catalunya al Temporada Alta celebrat a Buenos Aires

La dramaturga Carolina Steeb guanya la final del torneig de dramatúrgia · El festival llatinoamericà es consolida com una cita d'estiu

La sala Timbre4 de Buenos Aires va acollir diumenge la final del VI Torneig de Dramatúrgia Transatlàntic, en el marc del festival Temporada Alta a Amèrica Llatina. La final la van disputar els argentins Leonardo Hofman i Carolina Steeb. El públic va proclamar guanyador el text d'Steeb De-Construcción, que fa un paral·lisme entre una relació de parella i la construcció d'una llar. Steeb es va imposar a Leonardo Hofman que va presentar Luz arco iris.

Laia Alsina i Ferrer amb el text 'A l'altre barri', guanyador a l'últim Torneig de Dramatúrgia Catalana celebrat a Girona, es va quedar a les portes de la final, junt amb el mallorquí Xisco Rosselló que va viatjar a l'altre costat de l'atlàntic per pujar al ring amb el seu text 'No piquis a la porta'. Ha estat la primera vegada que la final del Torneig Transatlàntic era exclusivament argentina. De les 6 edicions celebrades, 4 les han guanyat autors catalans i 2 ho han fet dramaturgs argentins.

Fons de Temporada Alta han assegurat que aquest és un festival plenament consolidat a l'altre costat de l'atlàntic «amb entrades exhaurides a gairebé totes les funcions». El Festival es fa a la famosa sala Timbre4, dirigida per Claudio Tolcachir, i es consolida com una de les cites de la capital argentina.

Prem per veure més contingut per a tu