Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Retransmissió en directe de l'òpera 'Un ballo in maschera' de Giuseppe Verdi

L'interpreta el tenor Piotr Beczala i la soprano Keri Alkema al Liceu de Barcelona

Retransmissió en directe de l'òpera 'Un ballo in maschera' de Giuseppe VerdiEMPORDA.INFO

'Un ballo in maschera' de Giuseppe Verdi és l'òpera programada al Liceu de Barcelona. Interpretada pel reconegut tenor polonès Piotr Beczala i la soprano Keri Alkema, el muntatge es retransmet aquest dimarts en directe i es podrà visionar des de la Sala Toni Montal de La Cate, a Figueres. La cita serà a les 19.15 hores quan la soprano Clara Valero presentarà la proposta. Mitja hora més tard començarà la retransmissió que s'allargarà unes tres hores, amb dos entreactes. L'acte és d'accès lliure i gratuït.

Un ballo in maschera és un elegant joc de seducció i traició, enveges i conspiracions, però també passions amoroses, gelosies, venjances i el perdó final. Es tracta d'una obra mestra de Verdi que va despertar, en el seu moment, les ires i prohibicions de la censura del seu temps obligant al compositor i llibretista a fer-hi canvis: de la Suècia original de Gustau III al llunyà Boston del governador Riccardo.

La posada en escena està signada per Vicent Boussard qui reforça l'ambient fosc i de misteri que envolta la peça operística i compta amb el vestuari de Christian Lacroix i la sobrietat escenogràfica de Vincent Lemaire, que permet concentrar l'atenció en el nucli dramàtic de la partitura.

Prem per veure més contingut per a tu