Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Jordi 2017

Espelt Viticultors proposa buscar llibres entre les seves vinyes el dia de Sant Jordi

Els responsables del celler de Vilajuïga ideen aquest joc vinculant la literatura amb la terra

Espelt Viticultors de Vilajuïga han decidit celebrar aquest Sant Jordi d'una manera molt especial. Així, doncs, han ideat un joc obert a tothom. Han fet una selecció de llibres del món del vi i d'autors amb alguna vinculació amb la nostra terra i els han amagat entre les seves vinyes. Espelt proposa al públic cercar-los. "Però no ho posarem fàcil, no, farem suar una miqueta aquells que els vulguin. Per trobar-los, hauran de caminar entre files de ceps i trepitjar terrossos de terra. Hauran de notar l'escalfor del sol en un terreny sense ombra, barrejar suor i pols", reconeixen. El premi serà el llibre mateix i una bona copa de vi rosat del celler empordanès.

Els llibres estaran amagats en les vinyes, però no es donarà a conèixer cap pista del lloc on són fins el mateix dia de Sant Jordi a les 8 del matí. Les pistes s'anunciaran a través de les xarxes i la seva pàgina web. Els llibres estaran envasats al buit perquè no es facin malbé i hi haurà títols coneguts com 'Qué vino con este pato?' del somelier Ferran Centelles, entre d'altres.

Als que trobin els exemplars, hauran de penjar una prova a les xarxes i que etiquetar-los amb @CellerEspelt i els hashtags #EspeltAmbStJordi #LlibresEntreVinyes.

Prem per veure més contingut per a tu