Segueix-nos a les xarxes socials:

Peralada

'El Gusto es nuestro' torna a Peralada 20 anys després amb la mateixa força i il·lusió

Uns incombustibles Joan Manuel Serrat, Ana Belén, Víctor Manuel i Miguel Ríos s'han ficat el públic a la butxaca que els ha aplaudit efusivament al llarg de tot el concert

El concert de divendres va començar amb la cançó Hoy puede ser un gran día Al llarg de l´espectacle van anar sortint a l´escenari fent duets o bé cantant en solitari. També van interpretar conjuntament mítiques cançons com Esos locos bajitos, Nada me sabe tan dulce como su boca, Blues del autobús, Quiero abrazarte tanto,Himno de la alegria i la Puerta de Alcalà que va tancar el concert enmig de grans aplaudiments, 'bravos' i el públic dempeus.

Van ser prop de tres hores de concert en les quals el públic es va entregar completament, van entonar cançons i van aplaudir efusivament peces com Pare, interpretada per Joan Manuel Serrat o Paraules Paraulesd´amorVíctor Manuel ha interpretat peces en solitari com Solo pienso en tí, Adonde irán los besos o Asturias. Al repertori de Miguel Ríos no ha faltat el Bienvenidos, En la frontera o Santa Lucía. Joan Manel Serrat ha cantat peces com Algo personal, Mediterráneo o Para la Libertat i Anna Belén ha emocionat cantant en solitari Lia, El hombre del piano o Dime que me quieres.

This browser does not support the video element.

'El Gusto es nuestro' torna a Peralada 20 anys després amb la mateixa força i il·lusió

Es va viure un concert que va comptar amb presència de públic que ja el va veure fa 20 anys a Peralada i que l´han viscut com si fos la primera vegada. Gran complicitat per les dues bandes i sobretot amb Joan Manuel Serrat un amic molt conegut del Festival de Peralada en el qual ha participat durant 16 edicions.

Prem per veure més contingut per a tu