Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

'Vestigis' del rosinc Ivan Morillo s'estrenarà al Festival de Sitges

Competirà el proper 9 d'octubre en la secció Noves Visions del 49è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

'Vestigis' del rosinc Ivan Morillo s'estrenarà al Festival de SitgesSÒNIA FUENTES

La pel·lícula del director rosinc Ivan Morillo, 'Vestigis', ha estat seleccionada per participar en el 49è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, de Sitges, on s'estrenarà el proper 9 d'octubre. El film competirà pels guardons de la secció Noves Visions, el que representa "un honor i un plaer" ha destacat el co-productor del film Thomas Spieker.

Coincidint amb la presentació que els organitzadors del Festival han fet aquest dimecres a la ciutat de Barcelona -on hi ha estat present el director del film Ivan Morillo-, s'ha donat a conèixer a Roses, la nominació del film, el primer del jove director rosinc, amb la presència del repartiment d'actors de la pel·lícula, juntament amb Thomas Spieker i l'alcaldessa de Roses Montse Mindan que ham destacat "l'èxit i l'empenta que això representa tant per la pel·lícula, com pel seu director i la repercussió a nivell de públic com de promoció de Roses, on el film ha estat rodat íntegrament".

El germen de 'Vestigis' va néixer arran del rodatge d´un film de Joan Frank Charansonnet al Port de la Selva. Morillo va entendre aleshores que era factible fer un film en un curt període de temps. Ell i Ivan Humanes, doncs, van començar a preparar un guió a partir d´un curt anterior que ja havien fet i que calia adaptar a noves condicions de treball. "Una de les claus més importants era treballar amb pocs actors, poques localitzacions i escenes molt concentrades", explicava fa uns mesos el director.

'Vestigis' es va rodar íntegrament a Roses. Això va ajudar a abaratir els costos ja que, per una banda, s´aprofitaren exteriors coneguts -els dos primers dies només es va rodar fora- i molta gent propera també els va ajudar. A més, quasi tots els actors eren del poble, la qual cosa reduïa les despeses de dietes i allotjament. En aquest sentit, els vuit actors que apareixen estan vinculats amb el Grup de Teatre de Roses i la Funcional Teatre. Es tracta d´Anna Vicens; Joan Fibla; Marta Figueras; Francesc Puga; Josep Maria Cortada; Nina Jaume; Lluís Ribas i la col·laboració especial de l´artista Juanjo Viñuela. "Ja havia treballat amb ells i era fàcil engrescar-los; a més, ho donen tot", comenta el director.

El matrimoni d´en Marc i l´Elena no funciona. La pèrdua d´una filla durant l´embaràs ha marcat la parella negativament. En Marc, però, vol salvar el que queda i li proposa a la seva dona acudir a un psiquiatre que els guiï. Aleshores, tot canvia. Aquest és l´argument del qual parteix 'Vestigis'.

Prem per veure més contingut per a tu