Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

La tercera edició del Festival Internacional Agitart inclourà tres espectacles al Teatre Jardí

Del 29 de juny al 2 de juliol, Figueres es converteix en epicentre de la dansa amb dotze companyies actuant al carrer

La tercera edició del Festival Internacional Agitart inclourà tres espectacles al Teatre JardíSÒNIA FUENTES

La tercera edició del Festival Internacional Agitart dinamitzarà la dansa a la ciutat de Figueres del 29 de juny al 2 de juliol amb la participació de dotze companyies nacionals i internacionals que actuaran tant en espais d'interior com d'exterior, utilitzant quest any nous escenaris com el Teatre Jardí, la Rambla i la Plaça Josep Pla.

Una de les novetats d'aquesta edició és la col·laboració amb Figueres a Escena, fet que permetrà portar tres companyies de renom internacional al Teatre Jardí: La Veronal, Verve i Guy Nader-Maria Campos, que hi presentaran els seus treballs mentre que als carrers i als espais públics actuaran dotze companyies nacionals i internacionals, amb estils i influències diferents, incloent el breakdance, el hip-hop, el teatre, el flamenc i la performance. Juntament amb aquestes actuacions, hi haurà diverses activitats participatives pels espectadors, incloent una batuaca, improvisacions, concursos i activitats interactives, han explicat els organitzadors.

Una altra de les novetats d'enguany són una sèrie de workshops professionals que tindran lloc durant la setmana i seran impartits per ballarins i corògrafs de renom internacional, entre ells Guy Nader, Sara Sguotti i Natalia Iwaniec. Les classes estan dirigides a ballarins i estudiants professionals.

La presència de la companyia Agitart a Figueres és cada cop més important amb la finalitat de dinamitzar la dansa professional a la ciutat. Combina un conjunt d'activitats que tenen tres eixos principals: l'educació a través del programa Agitart'educa, que aquest any ha arribat a deu instituts i deu mil estudiants; la promoció del Festival i la pròpia companyia Agitart, que en aquesta tercera edició presenta dos produccions, Sand, que ha tingut un gran rcorregut internacional durant dos anys i el nou espectacle Dust, estrenat amb èxit aquest mes de gener.

Prem per veure més contingut per a tu