Segueix-nos a les xarxes socials:

Nou reconeixement

Anna Teixidor i Marc Faro reben el Premi Josep Maria Planes per 'A la recerca del paradís'

El reportatge 'A la recerca del paradís', impulsat per Anna Teixidor, aprofundeix en el viatge de desenes de combatents que han deixat l'estat espanyol per afegir-se a la jihad

Anna Teixidor i Marc Faro reben el Premi Josep Maria Planes per 'A la recerca del paradís'CCMA.CAT

La periodista Anna Teixidor, el càmera Marc Faro i el realitzador Lluís Montserrat van recollir ahir el IV Premi Josep Maria Planes al periodisme d'investigació, que atorga la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes i la Fundació Independència i Progrés. El guardó és per al reportatge 'A la recerca del paradís', emès al programa '30 minuts' de TV3, el febrer del 2015.

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va lliurar el premi a l'equip del documental 'A la recerca del paradís' al saló de sessions de l'Ajuntament de Manresa, en un acte multitudinari i un homenatge al periodisme arriscat i valent. L'entrega del guardó es va fer durant l'acte inaugural de l'Any Planes, que inclou tot un seguit d'activitats per reivindicar l'obra d'aquest periodista manresà, pioner del periodisme d'investigació a Catalunya.

El reportatge 'A la recerca del paradís', impulsat per Anna Teixidor, aprofundeix en el viatge de desenes de combatents que han deixat l'estat espanyol per afegir-se a la jihad. Encapçalat per la periodista Anna Teixidor, el càmera Marc Faro i el realitzador Lluís Montserrat, l'equip que ha elaborat el documental es completa amb la productora Jèssica Montaner, el muntador Carles Señalada, el muntador musical David Bustamante, la documentalista Raquel Vizcaya i el tècnic de postproducció d'àudio Enric Casanovas.

El premi, el convoca la Fundació Independència i Progrés i la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya. El jurat, el formen Joan Manuel Tresserras, Josep Gifreu, Vicenç Villatoro, Teresa Carreras, Jordi Finestres, Enric Badia i Joan Badia com a secretari.

Prem per veure més contingut per a tu