Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

Anna Maria Puig parlarà sobre els treballs arqueològics al Puig Rom

A Ca l'Anita es parlarà dels objectius del projecte que també vol dur a terme un programa de conservació i difusió del jaciment

Anna Maria Puig parlarà sobre els treballs arqueològics al Puig RomEMPORDA.INFO

L'any 1947 va ser el darrer en què el jaciment arqueològic del puig Rom va ser excavat. Des del 2014, la Universitat Rovira i Virgili encapçala un nou projecte de recerca que pretén estudiar aquest poblat de cronologia visigòtica, considerat un monument paradigmàtic entre les fortificacions d'aquest període històric, poc conegut, i amb un jaciment en el seu interior cabdal per conèixer el tipus d'hàbitat de l'època. Dijous 5 de maig, a les 20h, Anna Maria Puig Griessenberger, farà una conferència a Ca l'Anita sobre els treballs arqueològics que s'han fet al puig Rom.

Els objectius del projecte no són només científics sinó que també vol dur a terme un programa de conservació i difusió del jaciment amb la voluntat de posar en valor les seves restes arqueològiques, rendibilitzar-les i transferir els resultats de la recerca als visitants i a les persones interessades.

Prem per veure més contingut per a tu