Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El Museu del Joguet escollit Top Choice 2016 pel portal Lianorg

Reconegut entre les millors atraccions turístiques del món, el Museu ha estat premiat pel públic asiàtic i inclós a la guia

El Museu del Joguet escollit Top Choice 2016 pel portal LianorgSÒNIA FUENTES

El Museu del Joguet de Catalunya ha estat escollit Top Choice 2016 pel portal asiàtic Lianorg, líder turístic a Xina, Corea del Sud i Japó. Lianorg, amb seu a Pequin, és el portal líder del sector turístic asiàtic i elabora una selecció anual amb les millors atraccions turístiques de tot el món. El director del Museu del Joguet Josep Maria Joan destaca la doble importància d'aquest reconeixement "que s'atorga a partir de les valoracions d'un jurat professional i dels viatgers que han visitat l'atracció l'any anterior".

Per la seva part la conservadora del Museu Eva Pascual ha assegurat que "aquest guardó ens empeny a seguir treballant en la línia actual i la intenció ara és buscar finançament per editar el fulletó de màdel Museu al xinès" i així arribar a aquest públic potencial, que ara representa una part petita dels visitants del Museu Ara per potenciar que el Museu de Catalunya s'ha convertit en un dels museus recomanats i de visita indispensable a tot Europa per al públic asiàtic.

Aquest premi avala la qualitat de la col·lecció del Museu del Joguet de Catalunya, els serveis oferts i l'atenció al personal.

Coincidint amb la presentació del guardó, el Museu del Joguet ha presentat també les darreres peces que han passat a formar part del fons. El Museu ha rebut de mans de Leopold Benguerel, fill de l'escriptor Xavier Benguerel (1905-1990) la maleta de Mickey Mouse que el va acompanyar en el camí a l'exili i que ha conservat tota la vida.

També el Museu ha rebut les vinyetes de Gaietà Cornet i Joan G. Junceda, una donació de la família Gol Sastre, coincidint amb el Dia Internacional de l'Art, que passen a incorporar-se a l'extens fons d'i·llustracions originals del Museu.

Finalment es va mostrar una imatge del President Puigdemont, de l'any 1965, amb un camió de joguets ales mans.

Prem per veure més contingut per a tu