Segueix-nos a les xarxes socials:

Trobada online

Josep Bofill: "Riells de Dalt és un dels barris que en manteniment s'hi ha destinat més diners"

L'alcalde de l'Escala ha respost totes les preguntes fetes pels lectors

Josep Bofill: "Riells de Dalt és un dels barris que en manteniment s'hi ha destinat més diners"Ajuntament de l'Escala

L'alcalde de l'Escala, Josep Bofill, ha participat un cop més a la trobada online amb els nostres lectors aquest divendres 23 de setembre. Ha respost tots els dubtes plantejats, sobre obres al municipi, incidències i diverses preocupacions del veïnat.

Un dels temes recurrents en aquestes trobades amb l'alcalde de l'Escala és la situació del barri de Riells de Dalt. Molts veïns es queixen de la falta d'inversió i manteniment del barri, alguns es consideren fins i tot "veïns de segona". Un lector (Pedro) ha tornat a parlar d'aquest tema, referint-se a la "manca de neteja". L'alcalde Josep Bofill ha explicat que "el contracte de neteja s'aplica en tot el municipi per igual" però que incidirà si hi ha algun sector que necessita "una repassada". També ha assegurat que Riells de Dalt "és un dels barris que en manteniment s'hi ha destinat més diners".

A una altra lectora (Encarnación) li ha respost que el que passa a Riells de Dalt és que hi ha sectors pendents d'urbanitzar "que compliquen la gestió d'aquests serveis".

Llegeix la resposta completa i totes les altres en aquest enllaç.

Prem per veure més contingut per a tu