Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

La flota de vehicles de l’Ajuntament de Roses incorpora dos nous cotxes elèctrics

El consistori continua així avançant en l’electrificació de la flota municipal, donant compliment als compromisos del Pla d’acció per a l’energia sostenible

La flota de vehicles de l’Ajuntament de Roses incorpora dos nous cotxes elèctricsAjuntament de Roses

L’Ajuntament de Rosesha adquirit dos nous vehicles elèctrics per als departaments d’Urbanisme i d’Acció Social. El consistori continua així avançant en l’electrificació de la flota municipal, donant compliment als compromisos del PAES (Pla d’acció per a l’energia sostenible) de Roses, dirigit a reduir les emissions de CO2 i el consum final d’energia del municipi.

El cotxe emprat per Acció Social s’incorpora a les visites a domicili i a l’assistència a coordinacions, mentre que en el cas del Departament d’Urbanisme, el vehicle es farà servir en les tasques de direcció i inspecció d’obres que es realitzen al municipi.

Els dos vehicles, 100% elèctrics, s’incorporen al parc mòbil municipal, on des de fa anys es treballa per una flota més eficient i sostenible, amb la renovació gradual de vehicles antics per altres models menys contaminants i més eficients.

Prem per veure més contingut per a tu