Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

L'Ajuntament de Figueres presenta la programació dels centres cívics

Es podrà fer la matriculació presencial a cada centre cívic i de manera online del 24 al 30 de gener

L'Ajuntament de Figueres presenta la programació dels centres cívicsAjuntament de Figueres

L'Ajuntament de Figueres ha presentat la programació dels centres cívicsdel gener al juny de 2022. Les activitats inclouen un gran ventall de conferències, tallers, classes i altres activitats on es podrà aprendre des d'ampliar els coneixements d'ús del mòbil a tècniques culinàries passant per exposicions d'art i jocs pels més petits.

Al Centre Cívic Creu de la Mà hi haurà activitats relacionades amb balls, dansa i gimnàstica, com diverses modalitats de ioga i pilates. A més a més, es faran tallers d'arts plàstiques com fotografia amb flash, posa fil a l'agulla i teixim juntes o espai de dibuix i pintura. També es podrà participar en classes d'anglès per viatjar, tallers dedicats a habilitats i recursos per una vida més saludable, i espais infantils i juvenils, amb classes de robòtica, d'anglès i espais de suport educatiu. Per últim, hi haurà píndoles informàtiques on es podrà aprendre sobre com utilitzar diferents utilitats del mòbil i ordinador.

Al Centre Cívic Joaquim Xirau, també es podrà assistir a activitats de ball, dansa i gimnàstica com Bombifit, zumba o ball country. A l'Aula d'art plàstiques André Pinadell hi haurà tallers de sabons naturals i de bàlsams amb olis essencials. Com també hi haurà classes d'italià i d'anglès, i tallers d'habilitats i recursos com d'iniciació als monòlegs o educació canina urbana entre d'altres. A l'aula gastronòmica hi ha programats diversos tallers de cuina i en l'espai infantil juvenil es podrà assistir a activitats de tota mena pels joves de la ciutat. En darrer lloc, hi haurà tres mòduls centrats en el nivell mitjà d'informàtica i comunicació.

Paral·lelament s'han organitzat activitats per a persones de més de 60 anys com taekwondo, gimnàstica i pilates, ús del mòbil, ioga, zumba o tallers de memòria entre d'altres. També hi haurà master class, espectacles infantils, exposicions i monòlegs.

Es podrà fer la matriculació presencial a cada centre cívic de 9 a 13 hores i de 16 a 19 hores i de manera online del 24 al 30 de gener a partir de les 9 hores.

Les activitats previsiblement s’iniciaran en format presencial d’acord a les mesures oficials de prevenció i seguretat acordades pel Procicat, que regularà en tot moment les mesures a seguir als centres cívics. Les activitats s’adaptaran al format que dites mesures dictin, i en cap cas el canvi de format, de presencial a online, suposarà el retorn de les quotes de les activitats. Només es retornarà la quota quan s’anul·li l’activitat per part de l’organització.  

Prem per veure més contingut per a tu