Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

L'Hospital de Figueres estrena el projecte Film in Hospital per als infants ingressats

És una plataforma cinematogràfica gratuïta amb més de 60 curtmetratges i llargmetratges d’arreu d’Europa organitzats per edat, durada i idioma

L'Hospital de Figueres estrena el projecte Film in Hospital per als infants ingressatsHOSPITAL DE FIGUERES

L’Hospital de Figueres s’ha sumat al projecte Film in Hospital, la nova plataforma cinematogràfica gratuïta destinada als nens i nenes que estan ingressats en un centre sanitari.Aquest espai en línia posa a l'abast dels infants i les famílies més de 60 curtmetratges, llargmetratges i altres continguts audiovisuals d'arreu d'Europa organitzats per edat, durada i idioma, amb l’objectiu de fer-los l’estada més agradable.

La iniciativa s’emmarca en el seguit d’accions que, ens els últims anys, ha impulsat la Fundació Salut Empordà per humanitzar l’assistència i que, en el cas dels infants, pot ajudar a reduir-los els nivells d’estrès i a millorar el seu benestar emocional mentre són a l’hospital.

Per a accedir-hi, la família ha de fer la petició al personal de la planta Maternoinfantil, que els facilita una tauleta per al visionat i el codi d’accés.

Film In Hospital és un projecte internacional impulsat per professionals de l’educació i l’audiovisual de tot Europa, experts en continguts infantils que seleccionen i trien les millors pel·lícules presentades als festivals de diferents països del continent. Busca dotar els hospitals d’una eina addicional que contribueixi a millorar l’atenció a la salut des d’una perspectiva integral, partint de la convicció que les pel·lícules són instruments útils de suport emocional, especialment entre els nens i nenes.

Els inicis de la plataforma es remunten al 2011. Està cofinançada pel programa Creative Europe-MEDIA de la Unió Europea i és una realitat gràcies a la cooperació de sis entitats europees. En el cas de l’Estat espanyol, està impulsat per Drac Màgic – Pack Màgic, una distribuïdora cinematogràfica que se centra en la difusió de pel·lícules i altres recursos audiovisuals que estimulen la sensibilitat estètica, l’educació emocional i la transmissió de valors socials i culturals.

Prem per veure més contingut per a tu