Segueix-nos a les xarxes socials:

La Jonquera

La Jonquera inicia la construcció d’un aparcament municipal per un milió d'euros

Aquesta setmana han començat les obres al carrer Albera que s’allargaran durant els pròxims mesos

La Jonquera inicia la construcció d’un aparcament municipal per un milió d'eurosAjuntament de la Jonquera

Amb la voluntat d’incrementar la qualitat de vida dels veïns i les veïnes del nucli antic i oferir més alternatives d’estacionament al municipi, l’Ajuntament de La Jonquera ha impulsat el projecte constructiu d’un aparcament municipal al carrer Albera. Les obres d’adequació de l’espai han començat aquesta setmana i es preveu que s’allarguin durant els pròxims mesos.

El projecte, que tindrà un cost d’1.025.989,64 euros, neix de la voluntat municipal de donar una solució a l’actual configuració de carrers del nucli antic, generalment molt estrets, i al creixement continu de la circulació rodada. Actualment, aquests dos fets interrelacionats dificulten sobre manera l’esponjament del nucli antic i el pas dels vianants. Des del consistori expliquen que l’aparcament al carrer Albera "vol donar resposta a la llarga demanda veïnal d’habilitar més places d’aparcament al municipi" i alhora "busca incrementar el benestar i la qualitat de vida dels veïns i les veïnes de la zona".

L'alcaldessa del municipi, Sònia Martínez, indica que "el projecte sorgeix del nostre compromís amb els jonquerencs i les jonquerenques per millorar les instal·lacions, els equipaments i els espais del nostre poble. Recentment, vam inaugurar la plaça Sangtraït, un projecte important pel municipi, i ara donem el tret de sortida a una altra obra de gran rellevància".

Prem per veure més contingut per a tu