Segueix-nos a les xarxes socials:

La preinscripció als centres educatius de l'Alt Empordà s'obre dilluns

Les sol·licituds són per als ensenyaments d'educació infantil, primària i secundària pel proper curs 2021-2022

La preinscripció als centres educatius de l'Alt Empordà s'obre dillunsANDREA BOLCATO

Aquest dilluns, 15 de març, el Departament d'Educació obre el període de preinscripció escolar per als ensenyaments d'educació infantil, primària i secundària pel proper curs 2021-2022. La preinscripció per al curs 2021-2022 serà totalment electrònica. A partir del 15 de març i fins el 24 del mateix mes es poden presentar les sol·licituds per a la preinscripció als segon cicle d'educació infantil i educació primària; i entre el 17 i el 24 de març per a l'educació secundària obligatòria. Enguany, els períodes comencen en dies diferents per facilitar l'atenció a les famílies que necessitin suport, i també per tal que l'entrada de sol·licituds sigui més fluida.

El director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa, Juanjo Falcó, ha afirmat que la preinscripció "es pot fer de forma molt senzilla, és més segura i redueix el marge d'error perquè són les famílies mateixes que presenten les sol·licituds i no són els centres els que entren les dades. És irrellevant el moment en què s'entra la sol·licitud al sistema, no afecta l'ordre, sempre i quan es faci dins del termini". La matriculació serà del 14 al 18 de juny pel segon cicle d'educació infantil, primària i primer curs de l'ESO; i del 28 de juny al 2 de juliol per 2n, 3r i 4t d'ESO.

Per a la preinscripció, les famílies poden fer la sol·licitud i la consulta de dades en línia, com ara consultar les dades de l'alumne al Registre d'alumnes de Catalunya, i demanar esmena de les dades en cas d'error. També es podrà presentar la sol·licitud telemàtica durant les 24 hores del dia des de qualsevol dispositiu mòbil (ordinador, tauleta o telèfon mòbil). Els formularis per la sol·licitud de presinscripció estan en català, aranès i castellà.

Prem per veure més contingut per a tu