Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

L'Institut Ramon Muntaner de Figueres organitza la 2a edició de Work Experience

La jornada d'orientació professional compta amb trenta-un ponents i es farà telemàticament

L'Institut Ramon Muntaner de Figueres organitza la 2a edició de Work ExperienceInstitut Ramon Muntaner

Aquest dilluns se celebra la 2a edició del Work Experience, una jornada d'orientació professional organitzada per l'Institut Ramon Muntanerde Figueres. L'alumnat de quart d'ESO, batxillerat i cicles formatius tindrà l'oportunitat d'escoltar a un total de trenta-un ponents des de les nou del matí fins a quarts de tres del migdia. Aquest any, i a causa de les restriccions de la covid-19, la jornada es farà de forma telemàtica: els alumnes es podran connectar a la xerrada que més els interessi cada hora.

L'objectiu és donar a conèixer a l'alumnat tot el ventall d'ofertes professionals que s'ajusten als seus interessos. Els ponents parlen de les tasques que realitzen en el seu dia a dia, de les competències i habilitats necessàries, de les perspectives de trobar feina, de les condicions laborals, de la importància dels idiomes, entre altres. La majoria dels ponents són exalumnes de l'institut, enguany destaquem a Enric Ruiz Geli -professor de la universitat Virginia Tech; ha dissenyat construccions com el nou Bulli-, Inés Calvo -directora de qualitat a Espanya del grup O-I que fan ampolles de vidre per Vichy Catalán-, Anna Punsí -periodista de Cadena SER Catalunya-, entre molts altres.

"Des del setembre ja comencem a organitzar la jornada, preguntant a l'alumnat quins cicles formatius o graus voldran estudiar el dia de demà "explica Gerard Pi, coordinador pedagògic de l'institut. Els graus més demandats han estat psicologia, administració i direcció d'empreses, màrqueting, dret i enginyeria informàtica. Pel que fa als cicles formatius, els que més interès han despertat són comerç i màrqueting, així com cuina i gastronomia.

Prem per veure més contingut per a tu