Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Bars, restaurants i estètiques poden tramitar 500 euros d'ajut fins el dia 7 a Figueres

L'Ajuntament ha creat la subvenció per a aquells negocis que es van veure obligats a tancar per prevenció

Bars, restaurants i estètiques poden tramitar 500 euros d'ajut fins el dia 7 a Figueres

L'Ajuntament de Figueres recorda que el termini de presentació de sol·licituds de subvenció a persones jurídiques i físiques afectades pel cessament obligatori d'activitats d'hostaleria i restauració, centres d'estètica i altres arriba al seu final aquest dilluns 7 de desembre de 2020.

Aquesta convocatòria, té com a finalitat ajudar a afrontar la situació econòmica derivada del cessament obligatori de l'activitat el 29 d'octubre passat i durant quaranta dies a causa de la segona onada de contagis de coronavirus.

Aquesta subvenció s'emmarca dins el Pla de Reactivació Econòmica Municipal de Figueres, que és un programa de subvencions directes per empreses, professionals i autònoms de qualsevol sector empresarial (sector comercial, restauració, serveis, indústria, etc.) de Figueres afectat per la crisi de la Covid-19, amb la finalitat d'aconseguir reactivar l'economia de la ciutat en el menor temps possible.

S'hi destina la quantitat total de 40.000 euros, ampliable a 170.000 euros, amb una subvenció màxima de 500 euros per sol·licitud, fins esgotar el crèdit disponible. El projecte d'elaboració del Pla de Reactivació Econòmica de Figueres post Covid-19 compta amb el suport econòmic de la Diputació de Girona.

Prem per veure més contingut per a tu