Segueix-nos a les xarxes socials:

Centenari Pallach

Els premis Pallach creen un guardó per a empreses que afavoreixen l'educació

En cada convocatòria hi haurà un màxim de tres distincions entre petites, mitjanes i grans empreses

Els premis Pallach creen un guardó per a empreses que afavoreixen l'educacióFUNDACIÓ JOSEP PALLACH

Els Premis d'Educació Josep Pallach enceten una nova convocatòria i, en aquesta ocasió, s'hi ha afegit un nou guardó: Empreses per a l'educació i el compromís social. Per tant, als premis convocats per l'Ajuntament de Figueres, a experiències educatives; per l'Ajuntament de Palafrugell, a articles periodístics, i l'Ajuntament de Begur, de narrativa curta, s'hi suma un reconeixement a les empreses que afavoreixen l'educació i el compromís social, impulsat per la Fundació Josep Pallach en l'any de la commemoració del centenari del naixement d'aquest pedagog.

En tots els quatre premis, el termini de presentació de treballs o de propostes finalitza el 31 de gener del 2021.

Tres ajuntaments i la Fundació

Tres ajuntaments i la FundacióEl Premi d'Experiències Educatives el va instaurar l'Ajuntament figuerenc el 2002, amb la voluntat de recuperar l'antic i desaparegut Premi d'Experiències Pedagògiques Alt Empordà (1983-1994). Està dotat amb 5.000 euros i premia les experiències educatives innovadores relacionades amb valors com els drets humans, les relacions humanes, la democràcia o l'educació per la pau.

L'any 2014, es va firmar un acord entre els ajuntaments de Figueres, Begur i Palafrugell i la Fundació Josep Pallach per tal de donar una visió més àmplia dels Premis Pallach dins el món de l'educació i la pedagogia. Així va ser com Begur va dirigir l'organització d'un guardó adreçat a alumnes d'ESO (de 12 a 16 anys), dotat de 400 euros, per una banda, i a alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius (fins a 18 anys), dotat de 600 euros, per l'altra, animant-los a participar en la redacció d'un text que incideixi en els valors del compromís social i la solidaritat.

L'Ajuntament de Palafrugell va centrar-se en l'àmbit de la comunicació per valorar treballs periodístics sobre l'educació, entesa des d'una perspectiva transversal. En aquest cas, es concedeix un únic premi de 1.000 euros.

Prem per veure més contingut per a tu