Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres valora la normalitat dels Espais de Lleure de l'estiu fets durant la pandèmia

L'Ajuntament està fent balanç de les mesures socials tirades endavant en el marc del Pla de Reactivació econòmica

Figueres valora la normalitat dels Espais de Lleure de l'estiu fets durant la pandèmiaEMPORDA.INFO

L'Ajuntament de Figueres fa una valoració positiva dels espais de Lleure municipals d'aquest estiu a la ciutat. Una inversió que ha suposat 250.000 euros, 40.000 euros més que edicions anteriors. L'objectiu, adaptar els espais a les mesures de seguretat i d'higiene a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Els Espais de Lleure municipals van mantenir l'oferta pública (590 places) però distribuïts en molts més espais de la ciutat. Enlloc d'obrir només tres escoles a banda dels equipaments esportius, enguany van obrir-se'n sis (Amistat, Anglada, Anicet de Pagès, Dalí, Sant Pau, Olivar Gran) més els equipaments esportius. Això va permetre una distribució més equilibrada i alhora, amb grups de màxim 50 usuaris per escola, de tal manera que es garantien entrades i sortides esglaonades sense aglomeracions de pares i mares.

Per altra banda, es va establir un horari intensiu, amb menjador opcional. Una de les prioritats va ser la desinfecció i ventilació diària dels espais utilitzats, que es feia a les tardes, aprofitant l'horari intensiu de les activitats.

Pel que fa als preus, es va mantenir el preu públic de 120 euros al mes i es va reservar la meitat de les places per a famílies en risc d'exclusió o en situació de pobresa, amb exempció de pagament de quota.

Els casals es van poder realitzar amb normalitat i la incidència del covid-19 va ser baixa.

Prem per veure més contingut per a tu