Segueix-nos a les xarxes socials:

Diada

Figueres i Roses acullen les concentracions de la Diada

Les manifestacions seran estàtiques i els participants hauran de mantenir-se asseguts a les seves cadires

Figueres i Roses acullen les concentracions de la DiadaSANTI COLL

Per la situació de pandèmia en la qual ens trobem, aquest any no podrem veure la imatge impactant dels carrers de Barcelona plens de gom a gom per la manifestació independentista de la Diada. L'Assemblea Nacional Catalana ha convocat concentracions davant de diferents edificis de l'administració estatal espa­nyola. Aquestes manifestacions tindran lloc a 107 punts de 82 municipis de Catalunya, i a l'Alt Empordà es faran a Figueres i a Roses.

A la capital de l'Alt Empordà, la mobilització es fa a la plaça de la Palmera, davant de la delegació d'Hisenda, i tindrà un aforament de fins a 225 persones. La concentració que es farà a Roses tindrà lloc a plaça del Teatre, davant de Casa del Mar (Institut Social de la Marina), i s'hi podran trobar fins a 300 manifestants.

L'acte, que començarà a les 17.14 hores i s'allargarà a les set del vespre, obrirà els accessos a les quatre de la tarda. Les concentracions seran estàtiques i els manifestants hauran de mantenir-se asseguts a les seves cadires. L'aforament en aquests espais serà limitat, per la qual cosa serà necessària la inscripció a la web per participar-hi.

Prem per veure més contingut per a tu